torsdag 2. mai 2013

Giorgos og Havets Mann med egen blogg

HVA F...!
Av alle håpløse påfunn så må jo enda en blogg med tanketom pludring, skrudde betraktninger og idiotiske historier være noe av det aller siste internettet trenger. Antagelig like etterlengtet som en dobbelsidig rotfylling utført av en overnervøs førsteårsstudent, mens man tvinges til å høre på P4-musikk på irriterende høy styrke.
("Lily was here" med Candy Dulfer, anyone?).

Men på den annen side, det er jo allerede så mye rot og surr i cyberspace så jeg tenkte det kan være greit å få samlet Havets Mann sitt bidrag ett sted. Alle vet jo at det er jo lettere å overse rot og dritt når det er stuet sammen på ett sted, bedre kjent som garasjen / loftet.

Derfor: En Havets mann ! Samle alt på ett sted og overse det totalt om man ikke liker det!

Tittelen på bloggen ga seg selv, ikke nødvendig med noen konkurranse her. En bakgrunn som sjøtrønder fra Rørvik har gitt Havets Mann en unik erfaring i hvordan man skal forholde seg til dette fantastiske elementet. Av mange kompetanseområder så er nok den totale beherskelse av havet et av de fremste, noe ikke minst ferien på Kreta viste til fulle. Familiehoteller i Platanias virker ufarlige, men er ofte rene dødsfeller. Spør bare de griseunge-farvede britene fra Manchester som fremdeles hoster sjøvann til ettermiddagsteen.

Arkivet består av Giorgos, Kreta, Manila, Boracay, E6, lysløypa og Minneåsen med traktordekk. Fremtiden består av ryddige og tomme ark som skal kludres ned, blant annet med nye reisebrev, treningsråd og ikke minst byggetips. Kvinne (43) har nemlig mast noe j.... ønsket seg et søppelkasse-hus i lengre tid. Et eget hus til søpla. Søplas egen blogg, bare med tak og vegger. Havets mann leverer...!


Videre kan man etterhvert forvente et skråblikk med hevet venstre øyebryn på Amerika, dit årets sommersafari er planlagt. I Amerika sliter man jo med mye rart etter det Kvinne (43) forteller. Hun har hatt en tendens til å velte seg rundt i diverse Amerikanske realityserier, og makan til rot skal man visstnok lete lenge etter.


Etter hva hun forteller så er saken som følger: Har man 8 unger med 9 forskjellige fedre (ingen med nåværende ektemann...) og bor i ett litt småslitent og trangt hus så kommer det masse folk av ulik legning og bygger et fleske nytt hus mens de filmer hele greia. Og alle griner, også Kvinne (43).

Ser det derimot ut som du har hatt sammenhengende innsamling til Juniorkorpsets loppemarked med etterfølgende nachspiel 24/7 siden du ble konfirmert, så kommer det folk fra NASA og rydder opp mens de antagelig kaster opp inne i romdrakten sin. Mye rot og surr. Spennende konsept.

Havets Mann vil nok få mye å henge fingrene i fremover. Beware brothers & sisters!

2 kommentarer:

  1. astrid jonassen2. mai 2013 kl. 20:04

    Biblioteket kan bare stenge. Trenger det ikke mer.

    SvarSlett
  2. Jeg venter i åndeløs spenning på alt som måtte komme!

    SvarSlett