torsdag 18. juli 2013

Neeiii.....svømme seg en tur kanskje?

Akkurat som Sir Richard Attenborough så nøyer ikke havets mann seg med å snuble rundt på stranda der skilpadde-eggene ligger. Vi må selvsagt videre, bak dette, tilbake der hvor alt startet. Tok derfor en svømmetur på en 6-7 timer her i kveldinga, ut til en øy der det nok ikke hadde vært mennesker siden tidenes morgen.


Nå var det jo ikke akkurat noe mysterium hvordan disse eggene blir laget, men greit å sjekke at ikke det bare er noe gips-greier som er gravd ned på stranda, kun for at turistene skal ha noe å snakke om.

Svømte forbi en rekke cruisebåter på veien, den ene hadde nok opprinnelig hatt kurs for Bahamas, men kapteinen hadde antagelig blitt litt lenge til bords med de blåhårede damene. Den var nå på full fart mot et undervannsskjær noen nautiske lenger fremme. Katastrofen var vel 12-13 minutter unna tipper jeg.
Det tok meg en god 10-minutter med intenst fotarbeid å få skuta på rett kurs igjen.

Å takke er egentlig ikke nødvendig, havets mann liker det best slik. Det var likevel hyggelig å høre kapteinens stemme når jeg sakte svømte bort fra skutesiden. Tror han ropte noe sånt som: "Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar