torsdag 25. juli 2013

Shark !

Tok litt tak i havfiskemiljøet her i Ft. Myers/Naples og stiftet stedets første havfiskeforening. Deep Sea Catch&Release har foreløpig 5 medlemmer: Havets Mann, Kvinne (43), Mike, Jim og Nick. Texas-milliardæren Mr. Anderson er prøvemedlem ...enn så lenge. Mer om dette senere.

Vi dro på stiftelsestur i ettermiddag, Mike lurte på om Havets mann hadde vært på sjarkfiske før. Underlig spørsmål, har jo praktisk talt vokst opp i en sjark. Slengte ut både agn, søkke og snøre når jeg fant det for godt, og etter litt fagmessig lirking kom det en flott skapning opp av havet. Mike skrek "Sjark!!" så han nesten overdøvet Kvinne (43) sine smektende steel-gitartoner. Tror nesten jeg skal få han sjekket for Tourettes sånn som han holder på. Det var en ganske så trivelig hai, en sykepleier-hai. Helt ufarlig for hai -kyndige, men livsfarlige for menigmann.






På tur hjem sendte Mr. Texas-milliardær Anderson en MMS til meg. Han ville på denne måten søke om å få oppgradert sitt medlemskap i havfiskeforeningen.
Havets Mann måtte svare prinsippfast tilbake: " You're trying too hard, Mr. Anderson." Hva blir det neste? Bestikkelser?



Som Mike sa da vi var trygt tilbake i havnen, og satt med hver vår håndbayer: "A business that makes nothing but money is a poor business."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar